top of page

Bruiloft

Je bruiloft nóg feestelijker maken met een (bruids)boeket, corsages, bloemen in het haar en een fleurige aankleding van de locatie?  

Ik neem jullie wensen met aandacht door en adviseer over de mogelijkheden van dat seizoen. De gekozen bloemen zullen passen bij jullie en bij de sfeer van de locatie.

 

Afscheid                

Bloemen bieden troost. Ik bespreek graag met jullie je persoonlijke wensen die eer doen aan de overledene.

 

De sfeer van ‘t seizoen

Het voorjaar in huis halen? Geen nood! Ik zorg binnen enkele uurtjes voor de juiste sfeer in huis!

Jessy at the garden

In een handomdraai maak ik je tuin gezellig voor ieder seizoen. Ik zorg voor een opgeruimde frisse tuin met veel vrolijkheid. Mooie bloempotten met boompjes of bloemen. Of in de winter een gezellige Kerst tuin?

Workshops bloemen/ kransen

Altijd al interesse gehad in bloemen of vind je het leuk om creatief te zijn met bloemen? Dan is een creatieve bloemen workshop echt een aanrader. Ook mensen zonder enige kennis van bloemen of creatieve ervaring kunnen meedoen aan mijn workshops. Kijk bij workshops voor de actuele workshop!

Kransen

Kransen kunnen gemaakt worden op bestelling

De krans is een groen product en wordt ‘vers’ geleverd. Je kunt de krans op verschillende manieren langer goed houden dan hangt geheel af van jezelf. Het beste is om dat te doen met een waterverstuiver. Zo blijven de takken een beetje vochtig en zal het groen in de krans minder snel uitdrogen.

Ik werk hoofdzakelijk met materiaal dat mooi indroogt.

Een aantal dingen op een rij waar je rekening mee kunt houden:

  • Als je de krans buiten hangt, wordt hij eerder bruin. Wil je hem wel graag buiten, dan een beetje in de schaduw voor langer plezier

  • Bepaalde bloemen (zoals gipskruid) zijn minder geschikt voor buiten.

  • Als je de krans in huis hangt, dan liever niet in de volle zon of boven de kachel. Ze drogen dan eerder in en worden eerder bruin. Houdt daar rekening mee als je dat liever niet wil.

Urban Jungle

Je ziet nu weer veel  verschillende soorten planten en potten. Door een super grote plant of cactus in een mooie pot in een ruimte te plaatsen, creëer je meteen een bepaalde sfeer. Zo'n grote plant is echt een eyecatcher en brengt meteen sfeer.

I LOVE POSSIBILITIES 

Graag maak ik een afspraak met jou om dit te bespreken

bottom of page